nærområdet

LÍTA Kikut ligger litt for seg selv, slik at du kan nyte ­naturen og ­stillheten. Likevel er det ikke langt til skibakkene, langrennsløyper og Kikutkroa.

Kikut, Geilos beste beliggenhet

LÍTA Kikut ligger på høyfjellet – hele 1010 moh. Her ­befinner vi oss på kanten av Hardangervidda – Norges ­kanskje flotteste naturområde. «Vilt og vakkert» er vel et ­dekkende uttrykk? Samtidig ligger denne ­herligheten sentralt plassert midt mellom Bergen og Oslo med både Bergensbanen og Rv7 som raske, trygge og ­behagelige transportmuligheter.

Over 220 km med skiturer

Kun noen stavtak unna LÍTA finner du over 220 km med med preparerte langrenns­løyper. Løypene tar deg inn i nasjonalparkene Hardangervidda og Hallingskarvet – et ­naturlig utgangspunkt for ­en rekke ­uforglemmelige ­skiturer. Løypene passer ypperlig for både store og små.

en av Norges beste skidestinasjoner!

Elsker du å boltre deg i skibakken, kan Geilo by på snøsikker, herlig ­vinterstemning i flott natur. Fjellsidene på hver sin side av dalen kan by på et omfattende nettverk av heiser og nedfarter for ethvert ferdighetsnivå! Hele 20 heiser, hvorav 5 ­stolheiser gir høy kapasitet. Her er alt fra parker for trikse­kjørere, svarte nedfarter for carvingfantastene og snille ­bakker og spennende ­barneområder for de aller minste. Med ­skibussene knyttes ­dalsidene sammen og sørger for at du kan dra på ­dagsutflukt over hele Geilo.

Ikke bare et vinterparadis

Geilo er fantastisk hele året. Her er det bortimot umulig å ­kjede seg! Se for deg et speilblankt fiskevann med vakende fjellørret. Flua blir brått dratt under vann og kanskje er ­middagen sikret? ­Rallarvegen på sykkel er en opplevelse for livet. Og fjellstiene ligger der og venter – enten du foretrekker å vandre eller sykle. Her det bare å ta for seg av alle mulighetene!

Registrer deg for å motta salgsoppgave

Takk for henvendelsen!
Din registrering av interesse for prosjektet er mottatt. Du vil motta informasjon og salgsmateriell om et øyeblikk.
Oisann!
Noe gikk galt med utfyllingen av skjemaet. Har du sjekket om du har fylt det ut riktig?

Meglerkontakt

Jannike Seljevoll Herleiksplass
Daglig Leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner
+47 979 75 151
jannike@privatmegleren.no