Om Prosjektet

LÍTA Kikut ligger på Solhovda – hele 1010 moh. Prosjektet inneholder 12 arkitekttegnede leiligheter med høy kvalitet i hver eneste detalj. Her våkner du til morgensolen, og sovner til måneskinnet over Skurdalsfjorden. All tiden mellom bruker du i flott fjellnatur, til fots, på sykkelen, langrennski eller alpinski.

12

LEILIGHETER

Ca. 126 KVM

BRUTTOAREAL

Fra KR 6.900.000

PRISANTYDNING (NOK)

En god start på ferien

LÍTA er tegnet med tanke på at det skal være et helt unikt og privat ­fristed for deg og familien. Det skrånende terrenget gjør at man kommer inn i 2. etasje, hvor kjøkkenet og oppholdsarealet lagt. Her befinner du deg over terrenget, og utsikten  blir forsterket av store vindusflater mot sørvest.

plass til alle

På kjøkkenet er det det god plass til å varte opp både familien og venner. Foran de generøse vinduene er det plass til en koselig sittegruppe hvor du kan trekke deg tilbake og nyte en god bok med hele fjellheimen for dine føtter.

åpne muligheter

Her er det god plass til venner og familie. ­Denne etasjen er tegnet for å inneholde stue, men ­dette ­oppholdsrommet kan også bli en egen soveromsavdeling, med eget stort bad.

konge på haugen

På toppen finner du ­hovedsoverommet med ­leilighetens mest unike ­vindusflate rettet mot sør-øst og med utsikt langt innover vidda og fjellheimen. Her våkner du til morgensolen, og sovner til måneskinnet over Skurdalsfjorden.

som skapt for ro og velvære

3. etasje har et lyst og ­romslig bad med fokus på velvære. Badet har en lys atmosfære som gir en varm og ­eksklusiv spa­stemning. Her kan du koble av og pleie kropp og sjel.

– det er bare å glede seg!

LÍTA er tegnet med tanke på at det skal være et helt unikt og privat ­fristed for deg og familien. Samtidig er det flott med ­hyggelige ­naboer nå og da. Her får du begge deler. Se for deg å komme opp i dette paradiset en fredag kveld – parker bilen i garasjen, sett nøkkelen i døra og start helgekosen.

Beliggenhet

Beliggenheten på Kikut er helt rå. Kun 5 minutter unna Geilo sentrum, og lett tilgjengelig for familie og venner. Utsikten taler for seg selv.

Registrer deg for å motta salgsoppgave

Takk for henvendelsen!
Din registrering av interesse for prosjektet er mottatt. Du vil motta informasjon og salgsmateriell om et øyeblikk.
Oisann!
Noe gikk galt med utfyllingen av skjemaet. Har du sjekket om du har fylt det ut riktig?

Meglerkontakt

Henrik Erland Morud
Eiendomsmegler MNEF
+47 907 25 950
henrik@em1fjellmegleren.no

Ingrid Skare – Soldal
Eiendomsmegler MNEF
+47 948 14 071
ingrid@em1fjellmegleren.no

Gjermund Svendsen-Rosendal
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF
+47 909 92 290
gjermund@em1fjellmegleren.no