LUKK

Personvernserklæring

Under følger informasjon til deg som besøker vår nettside og registerer personopplysninger fordi du er interessert i prosjektet.

Opplysninger som legges inn i kontaktskjema på våre nettsider

Personopplysninger
Når du fyller ut kontaktskjema på nettsiden trenger vi navn, epost og/eller telefonnummer. Disse opplysningene er personopplysninger.

Formålet med behandlingen
Formålet med innsamlingen er å kunne svare på din henvendelse samt sende deg relevant informasjon etterspurt gjennom din henvendelse. Behandlingen av personopplysninger er nødvendig for at din henvendelse skal kunne etterkommes.

Behandlingsansvarlig og databehandlere
EiendomsMegler 1 jobber på oppdrag for ulike aktører i eiendomsbransjen. Personopplysningene som samles inn om interessenter, samles inn på vegne av den enkelte aktør som forestår det aktuelle eiendomsprosjektet. Behandlingsansvarlig for de personopplysningene som samles inn om deg er:

Geilo Holding AS
Org.nr: 988 659 320

EiendomsMegler 1 er databehandler for personopplysningene du legger inn. Personopplysninger vi samler inn, lagres hovedsakelig elektronisk i bl.a. i meglersystem og CRM.

Samtykke
Ved å klikke på sjekkboksen i kontaktskjemaet samtykker du til at personopplysningene du legger igjen, navn, epost og/eller telefonnummer, og din interesse for et bestemt prosjekt, kan behandles i samsvar med samtykket og det som fremgår av denne personvernerklæringen. Ditt samtykke kan når som helst trekkes tilbake.

Rettelser, korrigering og sletting
Den registrerte har rett til innsyn i, korrigering og sletting, samt begrensning av og protest mot behandlingen av, personopplysningene, samt rett til å påklage behandlingen til Datatilsynet. Videre kan den registrerte ha rett til å få personopplysningene overført til annen behandlingsansvarlig. Personopplysninger vi samler inn, lagres hovedsakelig elektronisk i bl.a. i meglersystem og CRM. Henvendelser om retteler, korrigering og sletting, rettes til meglerkontakt på nettsiden.

Lagringstid
Personopplysningene du legger inn vil lagres til prosjektet du har meldt interesse for er realisert.

Cookies

Hva er cookies og hva brukes de til?
Denne nettsiden benytter informasjonskapsler (cookies) i henhold til norsk lovgivning. De aller fleste nettsider benytter seg i dag av såkalte informasjonskapsler for å bedre brukeropplevelsen. En informasjonskapsel er en tekst som ved besøk på eller interaksjon med en nettside legges i din nettlesers internminne. Med nytt lovverk og nye EU- regler for informasjonsinnhenting og personvern lurer mange på hva “cookies” er. Under finner du informasjon om hvordan vi benytter informasjonskapsler på denne nettsiden.

Ved å bruke denne nettsiden samtykker du i bruken av cookies
Lov om elektronisk kommunikasjon krever at denne nettsiden informerer besøkende om bruk av informasjonskapsler (cookies). Den såkalte “cookie paragrafen” sier følgende:

2-7 b. Bruk av informasjonskapsler/cookiesLagring av opplysninger i brukers kommunikasjonsutstyr, eller å skaffe seg adgang til slike, er ikke tillatt uten at brukeren er informert om hvilke opplysninger som behandles, formålet med behandlingen, hvem som behandler opplysningene, og har samtykket til dette. Første punktum er ikke til hinder for teknisk lagring av eller adgang til opplysninger:
1. utelukkende for det formål å overføre kommunikasjon i et elektronisk kommunikasjonsnett

2. som er nødvendig for å levere en informasjonssamfunnstjeneste etter brukerens uttrykkelige forespørsel.

Hva slags informasjon lagres?
Denne nettsiden bruker såkalte tredjepart­cookies for å kunne analysere dine bevegelser på våre sider; f.eks. antall besøkende, sider som er sett på og tid brukt på hver side. Tredjepartcookies benyttes også til å markedsføringsformål basert på sider du har besøkt, også etter du har forlatt den aktuelle nettsiden. For at vi skal kunne tilpasse nettsiden og brukeropplevelse til deg, bruker våre samarbeidspartnere tredjeparts­cookies for å spore dine bevegelser på våre sider.

COOKIE
HVA LAGRES
DATABEHANDLER(E)
_fbq
Kartlegger bruksmønsteret ditt på nettsiden. Vi lagrer ingen sensitive data om deg.
Facebook og underleverandør for markedsføringskampanjer
_ga
Kartlegger bruksmønsteret ditt på nettsiden. Vi lagrer ingen sensitive data om deg.
Google Analytics og underleverandør for markedsføringskampanjer


Slik kan du unngå cookies
Om du ønsker å unngå bruk av cookies kan du stille inn din nettleser til å ikke akseptere cookies automatisk. Se nettleserens hjelpesider for innstillinger. Vær oppmerksom på at dersom du velger å utelukke cookies, kan det hende enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere som de skal.

Generelt om vår bruk av lagret informasjon

EiendomsMegler 1 gir kun informasjon videre til tredjepart som angitt over i denne personvernerklæringen der det er helt nødvendig og for sikre målrettet og relevant markedsføring basert på den aktuelle nettsiden du har besøkt. Markedsføringen skjer i form av nyhetsbrev, annonser i sosiale medier og displayannonser på andre utvalgte nettsider. I slike tilfeller inngås strenge avtaler for å ivareta informasjonssikkerheten. All informasjon som lagres er knyttet opp mot unik e-postadresse. E-post adresser som er feilstavet blir slettet automatisk.